Wijnand Groenen wint 11e editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel

Op donderdag 20 juni was het weer zover. De top van de Nederlandse vastgoedwereld kwam opnieuw samen voor de 11e editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel, een van de meest prestigieuze evenementen in de sector. Na het succes van de 10e jubileumeditie, waar Air Offices werd bekroond met de titel ‘Meest Markante Vastgoedproject’, stond deze editie in het teken van de verkiezing van de titel ‘De Beste Vastgoednetwerker 2024’. Het evenement vond plaats in het sfeervolle Café van Zanten op de Meent in Rotterdam, waar Wijnand Groenen als winnaar uit de bus kwam. "Ik ben enorm verrast en blij dat ik ben uitgeroepen tot Vastgoednetwerker 2024. Op LinkedIn draag ik mijn standpunten duidelijk uit tegen het beleid van Hugo de Jonge en andere zaken op het gebied van vastgoed, dus het is een eer om daarnaast dan ook de titel Vastgoednetwerker 2024 te mogen dragen" vertelt Wijnand.

Een avond vol spanning en netwerkplezier

Donderdag 20 juni vond de 11e editie van de welbekende Rotterdamse Vastgoedborrel plaatst. De Rotterdamse Vastgoedborrel is een evenement waar ieder jaar de meest buitengewone vastgoedprojecten, netwerkers en vastgoedpersona’s in de spotlight worden gezet. Tijdens deze editie werd er gestreden om de titel ‘De Beste Vastgoednetwerker 2024’. De genomineerden waren Phillips Smits, CEO van Blauwhoed, Wijnand Groenen, Commercieel Directeur bij Meerdervoort en Michael van Haalen, vastgoedondernemer bij M&L Investments. Alle gasten van De Rotterdamse Vastgoedborrel waren gedurende de avond in de gelegenheid om een stem uit te brengen op hun favoriet. Wijnand Groenen werd uitgeroepen tot winnaar en mag deze befaamde titel mee naar huis nemen.

De Beste Vastgoednetwerker 2024

Wijnand Groenen, Commercieel Directeur bij Meerdervoort, werd tijdens de 11e editie van De Rotterdamse Vastgoedborrel uitgeroepen tot ‘De Beste Vastgoednetwerker 2024’. Groenen is een ondernemer pur sang, die na zijn studies wiskunde en informatica zijn carrière als makelaar begon. Zijn visie en ondernemerschap leidden tot de oprichting van zijn eigen makelaardij en uiteindelijk tot de vorming van Meerdervoort, een investeringsmaatschappij met een unieke benadering van passief inkomen voor investeerders. "Wij helpen onze cliënten om financieel vrij te worden door het creëren van passief inkomen. De truc is om altijd minder uit te geven dan wat er binnenkomt, zo kom je uit de rat race." Aldus Groenen. Zijn vermogen om te netwerken en duurzame relaties op te bouwen in de vastgoedsector maakt hem tot een gewaardeerde winnaar.

Over De Rotterdamse Vastgoedborrel

De Rotterdamse Vastgoedborrel is een evenement dat meerdere keren per jaar terugkeert. Daarbij worden vastgoedprofessionals en netwerkpartners samengebracht voor inspirerende gesprekken, waardevolle connecties en een viering aan prestaties binnen de Rotterdamse vastgoedgemeenschap. Dit jaar tikt het evenement haar 11e editie aan die gevierd werd in Café van Zanten, een locatie die bekendstaat om zijn levendige sfeer. Het evenement bood vastgoedprofessionals een uitstekende gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en te stemmen op hun favoriete kandidaat.

Cristél Klandermans
Owner & Founder
Gerelateerde items
Terug naar overzicht