De Beren Hoofddorp viert achtjarig jubileum met zomerse traktatie

Deze zomer viert De Beren Hoofddorp een mooie mijlpaal: het restaurant in het Cultuurgebouw bestaat acht jaar. Sinds de opening in 2017 is het restaurant uitgegroeid tot een vaste horecagelegenheid in het centrum van Hoofddorp. En wie jarig is, trakteert. Daarom worden gasten in de jubileummaand juli extra in het zonnetje gezet met een smakelijke actie: wie van maandag tot en met donderdag een van de geselecteerde lunch- of dinergerechten bestelt, krijgt het tweede gerecht helemaal gratis. Een zomers extraatje dat een etentje net even leuker en voordeliger maakt. “De zomer is hét moment om iets extra’s te doen voor iedereen die ons de afgelopen acht jaar heeft helpen groeien,” zegt franchisenemer Friso Verhage. “We willen dit jubileum graag samen met onze gasten vieren, door hen een betaalbaar en gezellig uitje te bieden.’’

Wie jarig is, trakteert

Om het achtjarige bestaan te vieren, trakteert het restaurant in de maand juli op een smakelijke 1+1 actie. Van maandag tot en met donderdag geldt: bij bestelling van een van de geselecteerde lunch- of dinergerechten, krijgen bezoekers het tweede gerecht gratis. “Het is een eenvoudige actie, maar daardoor zo leuk,” zegt Friso. “En juist in de zomer, wanneer mensen meer tijd hebben en graag samenkomen, past zo’n actie perfect.” De jubileumactie geldt voor een selectie van lunch- en dinergerechten uit de bestaande menukaart. Reken op een mix van vertrouwde Beren-klassiekers waar gasten al jaren voor terugkomen.

 

Acht jaar De Beren Hoofddorp

Acht jaar geleden opende Friso de deuren van zijn eigen De Beren-restaurant in Hoofddorp. Sindsdien groeide het uit tot een geliefde plek in het centrum, gelegen aan het Raadhuisplein in het Cultuurgebouw. “Het is een levendige plek waar altijd wat te doen is,’’ vertelt Friso. Ook het pand draagt volgens hem bij aan de beleving. Met hoge plafonds, een open indeling en warme uitstraling noemt Friso het een van de mooiste Beren-vestigingen van het land. Maar wat volgens hem het restaurant écht bijzonder maakt, is het team. “We hebben collega’s die hier al jaren werken,” zegt hij. “En dat voel je terug in de sfeer én de service.” Acht jaar later is De Beren Hoofddorp nog altijd een plek waar alles samenkomt: goed eten, een fijne sfeer en een hecht team. “En daar zijn we elke dag weer trots op.”

Over De Beren

Wat ooit begon als een knus eetcafé aan de Rotterdamse Noordsingel is uitgegroeid tot een van de bekendste horecaconcepten van Nederland. De Beren is al sinds 1984 een begrip, met inmiddels meer dan 80 vestigingen verspreid over het hele land. Wat in al die jaren nooit is veranderd? De passie voor lekker eten, oprechte gastvrijheid en die gezellige, ongedwongen sfeer waar iedereen zich welkom voelt. De jubileumactie van De Beren Hoofddorp loopt in de hele maand juli. Reserveren kan eenvoudig via de website van de vestiging.

Trix Driessen
PR Consultant & Content Creative
Gerelateerde items
Terug naar overzicht