Dutch Dukes organiseert eerste kerstborrel van Rotterdam

Kerstbomen, lichtjes, (bitter)ballen en samenzijn: bij de Rotterdamse gastropub Dutch Dukes aan de Witte de Withstraat zit de kerstsfeer er alweer goed in dit jaar. Met een volledig omgetoverde horecazaak, waant borrelend publiek zich hier vanaf deze week al in heuse kerstsferen. Als uitsmijter organiseert eigenaar Frank Roolaart op woensdag 19 oktober de eerste feestelijke kersborrel van Rotterdam. Ja, je hoort het goed: dansen op Mariah Carey, meeblèren met Wham, en eindelijk weer die foute kersttrui uit de kast. Dus: trommel al je collega’s, vrienden en familie op om het feestseizoen van 2022 in de horeca van Rotterdam te openen.

Lockdown christmas

Vorig jaar opende Dutch Dukes haar deuren in de populaire Rotterdamse Witte de Withstraat. Na een succesvol eerste jaar, met hobbelige Corona opstart, vind eigenaar Frank Roolaart het nu juist al tijd voor een knallende en bovenal warme opener van de feestmaanden. “Vorig jaar konden we de kerst door de lockdown wederom niet goed vieren. Daarom hebben we dit jaar besloten om nú al uit te pakken. Aankomende woensdag knallen we het winterseizoen in met een knaller van een kerstborrel. Deze nemen ze ons in ieder geval niet meer af!” Samen met collega’s, vrienden en bekenden en onder het genot van heerlijke dranken en happen van Britse bodem worden de feestdagen hier ingeluid. De organisatie is in volle gang. Zo wordt de pub voorzien van uitbundige kerstversiering door P&A artistics. Bij Dutch Dukes wordt even niet gekeken naar de hoge energieprijzen: ‘bij ons zit iedereen er straks warmpjes bij en is het aantal lampjes niet meer te tellen’. aldus Roolaart.

Over Dutch Dukes

Dutch Dukes is de eerste Engelse gastropub van Rotterdam. De plek waar de ongedwongen Britse sfeer en het rauwe Rotterdam samensmelten, bevindt zich aan de bruisende Witte de Withstraat. Oftewel het culturele uitgaanshart van de stad. Vrienden, collega’s en kennissen schuiven hier aan de bar of nemen plaats in de intieme zithoeken óf op het terras. Gasten genieten van dagverse en kwalitatieve Engelse gerechten en een uitgebreide drankenkaart met o.a. bieren, ciders, gin en tonics van Britse bodem. Bij Dutch Dukes maken gasten kennis met de ongedwongen Britse pub-sfeer at its finest.

OVERIGE INFORMATIE

Datum: woensdag 19 oktober

Aanvang borrel: 17:00 uur

Cristèl Klandermans
Senior Concept & Strategy
Gerelateerde items
Terug naar overzicht