Restaurant eazie bedankt trouwe klant na winnen titel ‘Best Fastservice formule van Nederland’

Healthy foodketen eazie is dit jaar door GfK in een onafhankelijk onderzoek onder duizenden consumenten verkozen tot ‘Beste Fastservice restaurant van Nederland’. Om de trouwe gast te bedanken voor deze consumententitel, introduceert eazie de komende vijf weken het Rad van Cadeaus. Hiermee geeft het restaurant maar liefst 4.500 cadeaus weg. Spelenderwijs wordt iedere gast bedankt voor hun stem: door één draai aan het Rad te geven zien gasten welke van de 4.500 cadeaus ze mee naar huis mogen nemen. De cadeaus lopen uiteen van compleet verzorgde diners voor vier personen tot gloednieuwe BBQ’s t.w.v. €715. Om zoveel mogelijk consumenten te bereiken, wordt het Rad iedere werkdag in een ander eazie restaurant geplaatst. Den Haag mag het spits afbijten op maandag 4 november in de vestiging aan De Gedempte Gracht 98.

Uiteenlopende prijzen
Naar huis gaan met één van de vele prijzen is simpel. Iedereen die een maaltijd bestelt bij eazie ontvangt een voucher, welke goed is voor één swiep aan het Rad van Cadeaus. Verliezers zijn er niet, want iedereen gaat gegarandeerd met een cadeau naar huis. Dat kan een gratis diner voor vier personen zijn, maar ook een Google Home Speaker of een professionele smoothie blender. Shunli Huang, mede-eigenaar van eazie vertelt: “We waarderen het enorm dat er zoveel consumenten op ons hebben gestemd. We vonden dat we iets terug moesten doen, omdat we oprecht blij zijn met onze gasten.  Het Rad van Cadeaus is voor ons dan ook dé manier om hen te bedanken.”

Beste Fastservice formule van Nederland 2019
Healthy food restaurantketen eazie kreeg dit jaar de titel ‘Beste Fastservice formule van Nederland’. Volgens het GfK Out of Home Formule Rapport 2019 is eazie de grote winnaar in de categorie ‘Fastservice’. Uit een grootschalig onlineonderzoek bleek dat recente bezoekers de restaurantketen sterk waarderen om het lekkere en gezonde eten, het gemak van het bestellen én de scherpe focus van het bedrijf op een gezonde en goede levensstijl.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht