Eerste ja-woord ter wereld in Kebabzaak

Dat er een jarenlange wachtrij is bij vrijwel alle trouwlocaties, is tegenwoordig een gegeven. Verloofde stellen wijken daarom nog weleens uit naar minder conventionele plekken. Maar één stel nam het afgelopen weekend wel heel erg ruim met de definitie van een trouwlocatie. Zij gaven elkaar zaterdag het ja-woord in een kebabzaak in Utrecht.

"Begin juni waren we uitgenodigd op de opening van Karma Kebab. We vonden de sfeer en de locatie geweldig, evenals de plantaardige kebab. Toen we thuiskwamen, zeiden we tegen elkaar 'hoe gaaf zou het zijn om hier te trouwen'. Dat had nog wel even wat voeten in de aarde omdat het geen officiële trouwlocatie was, maar afgelopen zaterdag was het dan echt zover en hebben we elkaar officieel het jawoord gegeven. En zeg nou zelf, wie wil er nou geen botsauto’s, discoballen en kebab op zijn bruiloft.” Vertelt het gelukkige bruidspaar Gonda en Ewoud over hun unieke trouwlocatie.

Officiële trouwlocatie Utrecht

Nu het eerste stel getrouwd is in de horecalocatie van Karma Kebab, is de weg officieel vrijgemaakt voor iedereen die zich in het echt wil binden terwijl de plant-based kebab ligt te sissen op de bakplaat. De gemeente Utrecht heeft de horecazaak namelijk aangemerkt als officiële trouwlocatie. En dat is goed nieuws, want een flink feest kan er wel gegeven worden. De locatie biedt plek aan ruim 250 gasten, er is een dj-booth voor de muzikale ondersteuning en gasten kunnen zich vermaken met rondrijdende botsauto’s. Ook taart kan er geregeld worden, maar de echte liefhebber snijdt natuurlijk een broodje kebab aan om het huwelijk te bezegelen.

Bier, vrienden, gezelligheid, muziek en lekker eten zijn de ingrediënten waarmee ons verhaal op Lowlands begon in 2018 en dat blijkt ook perfect bij een bruiloft te passen. Daarom vinden we het ook extra gaaf dat Gonda en Ewoud hun ja-woord bij ons hebben gegeven. Bij Karma Kebab geloven we dat het leven een feestje moet zijn dus wij hebben ons best gedaan om dit bruidspaar met wat extra karmapunten op huwelijksreis te sturen!" aldus Karma Kebab-founder Marcel van der Heijden.

Marthe Oltheten
PR Consultant & copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht