Festive restaurant Grace opent gigantisch terras aan de Coolsingel

Mediterrane sferen in Rotterdamse binnenstad

Het recent geopende festive restaurant Grace kondigt deze week de opening van het nieuwe grootschalige terras aan met ruimte voor maar liefst 250 gasten, pal tegenover het statige stadhuis. Volledig in lijn met het interieur van Grace, straalt het terras internationale allure uit, waardoor het al snel aanvoelt alsof je aan de Côted‘Azur zit. Het luxe design, waarin ronde vormen en lichte tinten de boventoonvoeren, ademt een romantische en Mediterrane sfeer. De weldoordachte combinatie van groene planten en luxueuze zitjes creëert een oase van rust, waardoor het terras een ideale plek is om te ontsnappen aan de drukte van de stad. “Het nieuweterras is de perfecte aanvulling op het internationale karakter van Grace. Ook hier is elk detail uitgedacht; van het ontwerp van het terras tot de wereldse gerechten en dranken die we serveren. Of het nu gaat om een early breakfast,uitgebreide lunch, high tea, borrel of feestelijk diner, we creëren een omgeving die gasten betovert en een blijvende indruk achterlaat" vertelt Niels van Putten, manager bij Grace. 

Over Grace
Het gigantische hoekpand op de Coolsingel werd na jarenlange leegstand grondig verbouwd door doorgewinterde horecaondernemer Herman Hell. Geïnspireerd door de wereldberoemde restaurants uit Parijs, Londen, Barcelona en Madrid, besloot Hell iets te creëren wat er nog niet was in Rotterdam. Met sterrenchef Marco Prins als aanvoerder van de indrukwekkende keukenbrigade, een weldadig en flamboyant interieur én een A-locatie midden in het centrum, is hij daar met ‘festive restaurant’ Grace ruim in geslaagd. Zo komen de wereldse elementen samen in de stijlvolle patronen van de vloeren. Kleuren zijn warm en gedurfd bij elkaar gezocht en de oplettende kijker kan hier veel jaren ’20elementen ontdekken.

Hell’s Kitchen Horeca Groep
Hell’s Kitchen Horeca Groep is een ambitieus horecabedrijf dat bestaat uit een aantal bekende restaurants en cafés in regio Rotterdam, zoals Loos, het Zalmhuis, Sijf, Nieuw Rotterdams Café en Wester Paviljoen. Opgericht in 2001 door ondernemer Herman Hell is Hell’s Kitchen Horeca Groep binnen aanzienlijke tijd gegroeid tot één van de meest toonaangevende horecabedrijven van Nederland. Dit jaar ontving het bedrijf de Rotterdamse Ondernemersprijs vanwege het getoonde lef, passie en vastberadenheid.  

Marthe Oltheten
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht