BRAM’S Gourmet Frites weer open tussen de aardappelvelden in Numansdorp

Op donderdag 25 april opent BRAM’S Gourmet Frites voor de derde keer op rij een foodunit tussen de aardappelvelden in Numansdorp. De unit van BRAM’S was de afgelopen twee jaar immers een daverend succes en besloot daarom nog een jaar terug te keren. Een foodunit op deze unieke locatie voelt voor BRAM’S als thuiskomen: de verse frieten worden gemaakt van de aardappelen uit de Hoeksche Waardse bodem. Patatliefhebbers kunnen tot diep in de herfst weer terecht voor een goedgevulde puntzak verse frieten.

Vertrouwde plek voor iedereen
De bewoners én bezoekers van de Hoeksche Waard genieten straks weer op het terras met vrij uitzicht over het land van Novifarm van verse frieten. De unieke locatie langs de A29 maakt het daarnaast voor iedere weggebruiker aantrekkelijk een tussenstop te maken en even uit de verkeersdrukte te ontsnappen. Rocco Ladage vertelt: “Het gerucht ging al een tijdje rond bij de bewoners in de Hoeksche Waard. Nu de vergunning daadwerkelijk rond is kunnen we het nieuws eindelijk delen! Voor ons is dit natuurlijk een bekende plek en we zijn dan ook ontzettend enthousiast dat wij hier voor de derde keer mogen staan.”

De verse frites van BRAM’S
De nieuwe formule BRAM’S, het stoere broertje van Bram Ladage, is een groot succes. Dit is mede toe te schrijven aan de aardappels, die de aardappeltelers van Novifarm rechtstreeks vanuit de Hoeksche Waard naar de BRAM’S locaties brengen. Dat deze aardappels van de hoogste kwaliteit zijn, blijkt wel uit de Nationale titel ‘Beste Agrarische Ondernemer van het jaar’, die dit akkerbouwbedrijf in 2017 wist te winnen. De aardappelen worden zorgvuldig opgeslagen en op locatie met de hand gesneden en gefrituurd in zonnebloemolie. De schil wordt aan de frieten gelaten, wat zorgt voor nog beter voedingswaarde en een karakteristieke smaak. Hierdoor beleven liefhebbers een uniek verwenmomentje bij elke hap.

Gerelateerde items
Terug naar overzicht