Nieuw: Nederlandse hard seltzer op basis van natuurlijke distillaten uit Schiedamse ketels

De wereld verandert in een rap tempo. We willen (digitaal) socializen, sporten, bewust leven, presteren én op avontuur. Met het zonnigste seizoen voor de deur, lanceert STIRR dé nieuwe zomerdrank voor in het park, op de boot of op het strand. STIRR is de eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distillaten uit Schiedamse ketels. De varianten Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine staan garant voor een compleet nieuwe smaakbeleving. Met natuurlijke ingrediënten, slechts 5 procent alcohol en 70 calorieën is STIRR de perfecte zomerse refresher. Van een stranddag met de familie tot een boottocht met vrienden en een barbecue met buren. De 250 milliliter blikjes tillen aankomende zomeravonturen als deze tot een hoger niveau. De eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distilled flavours is vanaf vandaag online verkrijgbaar.

STIRR your inner space
Overgewaaid vanuit de VS is hard seltzer aardig op weg om ook in Europa een fenomeen te worden. STIRR hard seltzer lanceert de eerste variant van de licht-alcoholische drank op basis van bruiswater met natuurlijke distillaten uit Schiedam. De natuurlijke ingrediënten worden nauwkeurig geselecteerd door een ervaren distillateur waarna de distillaten worden gestookt in Schiedamse ketels. Hierdoor creëert STIRR de pure, zomerse smaken Orange & Cardamom, Raspberry & Apple en Lime & Jasmine. Een slok is voldoende om helemaal tot jezelf te komen. Met relatief weinig alcohol en calorieën zijn de 250 milliliter blikjes perfect om te delen met familie, vrienden, collega’s en goede kennissen. De blikjes zijn vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar in six- en twelvepacks. Ideaal voor op het thuisterras, in het park, op het strand of een andere zomerse locatie. Waar dan ook, STIRR your inner space met de eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distilled flavours.

Over STIRR
STIRR your inner space met de eerste Nederlandse hard seltzer op basis van distilled flavours. STIRR Beverages is de eerste Nederlandse producent die hard seltzer smaken produceert in distilleerderij Onder de Boompjes in Schiedam. Het familiebedrijf bottelt en stookt distillaten sinds 1658. Om de kwaliteit te waarborgen, maakt de distilleerderij alleen gebruik van verse, natuurlijke ingrediënten. Naast jenever, gin en wodka produceert Onder de Boompjes nu ook distillaten voor STIRR. De verfrissende smaakbeleving van STIRR hard seltzer zorgt dat men weer helemaal tot zichzelf komt in deze snel veranderende wereld. STIRR your inner space!

Meer informatie
http://stirr-drinks.com/
www.instagram.com/stirrdrinks
Chiara Izelaar
Client manager - PR consultant
Gerelateerde items
Terug naar overzicht