Nieuwe aanwinst voor Breda: een gloednieuw De Beren Bezorgrestaurant

Bourgondische Bredanaars kunnen vanaf vandaag het hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren Breda. De opening van de 27ste bezorgvestiging vond vanmiddag, maandag 3 mei 2021, plaats aan de Haagdijk 24. De Haagdijk is een ideale bezorglocatie, omdat vanaf deze centrale plek een hoop Bredaase huishoudens goed en snel bereikt kunnen worden. Met het centrum op steenworp afstand wordt het voor liefhebbers makkelijk gemaakt om tijdens een stadswandeling langs te lopen en de welbekende gerechten af te halen. De franchisenemers Melvin van der Wielen en Melissa Heyting zijn al bekend met de horecaformule. Samen runnen ze immers het De Beren restaurant in Zwijndrecht. Het duo is enthousiast om vanaf nu ook Bredanaars de lekkerste gerechten te bezorgen.

De Beren aan huis
Voor veel Bredanaars is De Beren geen onbekend terrein. Aan de Bavelselaan 5 bevindt zich reeds een De Beren restaurant en Breda smult ervan. Een bezorgrestaurant midden in de stad is dan ook een logische volgende stap. Franchisenemers Melvin en Melissa vertellen: “Met ons restaurant in Zwijndrecht zijn we begonnen met bezorgen. Dat bevalt ons zodanig goed dat we de uitdaging van een bezorgrestaurant in Breda vol toewijding aangaan. We vestigen ons op een mooie, centrale plek. Niet alleen is dit ideaal voor de consument, ook zijn we de perfecte werkplek voor de vele jongeren in de buurt.”  Met hun kennis, ervaring en enthousiasme staan ze te popelen om alle bewoners van Breda te voorzien van De Beren klassiekers als spareribs, (vegetarische) saté, zalmfilet, steak en burgers. Voor degenen die verlangen naar een restaurantbeleving inclusief lang tafelen, is ‘De Dinerbox’ het perfecte alternatief. De box staat garant voor een vers driegangendiner aan huis. Oftewel; een avondje uit, maar dan thuis!

Een horecamerk met een sterke persoonlijkheid
Horecaformule De Beren staat bekend om haar sfeervolle restaurants waar je elk moment van de dag terecht kunt voor een uitgebreide lunch, gezellige borrel of smakelijk diner. Ook staan de restaurants bekend om kwalitatieve vlees- en visgerechten van de houtskoolgrill en klantvriendelijkheid. De Beren startte in 1984 met de opening van een restaurant op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met ruim veertig restaurants in heel Nederland. Sinds 2001 is hier de bezorgformule aan toegevoegd welke is uitgegroeid ruim twintig bezorgrestaurants. De komende jaren gaat de horecaketen groeien, waardoor nog meer mensen kennis kunnen maken met de smaakvolle gerechten.

Overige informatie
Bezorgrestaurant De Beren Breda
Haagdijk 24, 4811 TT
Website: www.beren.nl

Nina Lekatompessy
PR Consultant - Client Manager
Gerelateerde items
Terug naar overzicht