Terug van weggeweest: onbeperkt spareribs bij De Beren

Goed nieuws voor alle De Beren fans. De iconische onbeperkte spareribs zijn namelijk weer tijdelijk terug op de kaart. Ter ere van het 40-jarig jubileum kunnen gasten van 10 juni tot en met 18 augustus 2024 genieten van onbeperkt spareribs voor een kleine prijs van €19,84 per persoon. Deze actie is van maandag tot en met donderdag verkrijgbaar in alle De Berenrestaurants. De actie waarbij je onbeperkt spareribs kon bestellen was jarenlang een vaste favoriet op de menukaart van De Beren op dinsdag en donderdag. Hoewel deze traditie vier jaar geleden werd stopgezet, zorgt De Beren nu voor een feestelijke terugkeer.

Knipoog naar 1984

De spareribs is een gerecht dat bij veel gasten hoog op het favorietenlijstje staat. Ter ere van het 40-jarig bestaan van De Beren geniet iedereen van 10 juni tot en met 18 augustus dit jaar, van maandag tot en met donderdag weer van onbeperkt spareribs. De prijs van €19,84 is een knipoog naar het oprichtingsjaar van De Beren in 1984. Om haar trouwe gasten en fans wat terug te geven voor de 40 jaar aan support, wil De Beren hun gasten blij maken met de terugkeer van deze populaire actie. Dus de mouwen kunnen alvast worden opgestroopt, want gasten kunnen weer ouderwets onbeperkt genieten van een bord sappige spareribs, met de keuze uit één van de klassieke strikes: honing, ketjap, kruidenspread, pittig of smokey bbq.

Over De Beren

Wat ooit in 1984 begon als een eetcafé aan de Noordsingel in Rotterdam, is nu uitgeroeid tot één van de meest toonaangevende horecaformules van Nederland. Met ruim 48 restaurants en 32 bezorgrestaurants door heel het land verspreid, voorziet het De Beren concern haar gasten sinds jaar en dag van smakelijke gerechten en een gastvrije beleving. Van 10 juni tot en met 18 augustus 2024 zijn de onbeperkte spareribs weer doordeweeks te bestellen van maandag tot en met donderdag voor €19,84 per persoon.

Rebecca Hampel
PR Consultant & Copywriter
Gerelateerde items
Terug naar overzicht